Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Φιέστες Καμίνη στη βίλα Αμαλία για να κάνει πλάτες στο Σαμαρά και το Βενιζέλο



Λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο δήμαρχος Καμίνης έστειλε συνεργείο που γκρέμισε  τη μάντρα της Χέϋδεν στη Βίλα Αμαλία και έβαλε τις βάσεις για συρόμενη μεταλλική πόρτα. Eείναι το δικό του success story.
Είναι πρόκληση, όταν επικαλείται στεγαστικές ανάγκες των σχολείων την ίδια μέρα που έγινε γνωστό ότι 32 δημοτικά συγχωνεύονται στην Αθήνα. Άραγε το χτίσιμο νέου σχολείου στην οδό Κόκκερελ στην Κυψέλη, για πόσα ακόμη χρόνια πρέπει να καθυστερήσει; Βέβαια το χώρο καταπατάει επιχείρηση και όχι καταληψίες των κινημάτων για να ενδιαφερθεί ο Καμίνης.
H βίλα Αμαλία, ένας ελεύθερος αυτοδιαχειριζόμενος χώρος, σύμβολο των καταλήψεων και των αντιστάσεων κατά του φασισμού, βρέθηκε στο στόχαστρο της επιχείρησης «ανακατάληψης της Αθήνας» του Σαμαρά και του Δένδια. Ο Δήμαρχος Καμίνης πολέμιος των κινημάτων στήριξε την επιχείρηση αυτή και παρίστανε ότι «θέλει να ανοίξει σχολείο στη περιοχή».
Δεν μας προξενεί κατάπληξη αυτή η πορεία του Καμίνη. Ο άνθρωπος, που έκανε χειραψίες με το Μιχαλολιάκο στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας είναι επόμενο να συνεργάζεται και με τα αφεντικά τους στην κυβέρνηση της ΝΔ των Μπαλτάκων, και πρώτα από όλα με τον Δένδια.
Mε το μαύρισμα του Σαμαρά και του Βενιζέλου στις εκλογές, το μαύρισμα του Καμίνη και του Κακλαμάνη, του Σπηλιωτόπουλου και του Κασιδιάρη θα ανοίξει ο δρόμος για να γίνει ξανά η βίλα Αμαλία  ελεύθερος αυτοδιαχειριζόμενος χώρος. Τέρμα στις φιέστες και στην κοροϊδία!