Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η δεξιά στο Δήμο Αθήνας καταρρέει, ώρα για πιο ανταρσία απέναντι στα σχέδια τους!



ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
 Η δεξιά στο Δήμο Αθήνας καταρρέει, ώρα για πιο ανταρσία απέναντι στα σχέδια τους!

 Οι τρείς υποψηφιότητες  της διασπασμένης δεξιάς πολυκατοικίας, των  Σπηλιωτόπουλου και  Κακλαμάνη από τη ΝΔ και  του Καπερνάρου των ΑΝΕΛ που ανακοινώθηκαν πρόσφατα επιβεβαίωσαν πανηγυρικά πόσο ανοιχτή είναι η κατάρρευση του ίδιου του πολιτικού συστήματος.
Το καράβι της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου  βουλιάζει και οι δελφίνοι της δεξιάς προβάλλονται ως σωτήρες ενώ είναι συνένοχοι για τις οικονομικές δολοφονίες των Μνημονίων, τις άθλιες περικοπές του Καλλικράτη, τις νέες απλήρωτες θέσεις δουλείας στις κοινωφελείς συνεταιριστές επιχειρήσεις την ώρα που εκατομμύρια στέλνονται στην ανεργία και την διαθεσιμότητα. Με τις ρατσιστικές πολιτικές τους και την επίθεση κατά της αριστεράς και της εργατικής αντίστασης ανοίγουν το δρόμο στους νεοναζί.
Το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον ανύπαρκτο παρά  τις ενέσεις ψεύτικης αισιοδοξίας του πολιτικού κατεστημένου για την ανασύνταξη της κεντροαριστεράς με τη «κίνηση των 58». Ο Δήμαρχος Καμίνης στηρίζεται σε κεντροαριστερά ναυάγια.
Η εναλλακτική λύση σε αυτή τη σαπίλα είναι η αριστερά της ανατροπής, της ρήξης με τις πολιτικές των Μνημονίων, της αποδέσμευσης από την ΕΕ και το ευρώ, τις περικοπές, την ανεργία, το ρατσισμό. Είναι η φωνή που επί τρία χρόνια στήριξε την αντίσταση στα Μνημόνια χωρίς  τις ταλαντεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
 Στις εκλογές θα στείλουμε ηχηρό μήνυμα αλλά δεν αναστέλλουμε τους αγώνες για να διώξουμε τώρα τη συγκυβέρνηση των μνημονίων, των περικοπών, του ρατσισμού.
Είναι ώρα να δυναμώσουμε την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τη δύναμη που στηρίζει την ανατροπή της κυβέρνησης με τη δύναμη των εργαζόμενων και της νεολαίας, με τους ασυμβίβαστους αγώνες χωρίς αναμονή των εκλογών, με την άρνηση μας να αναθέσουμε τις ζωές μας σε διαχειριστές τύπου Καμίνη που διέψευσαν τις προσδοκίες για αλλαγή σελίδας από τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση.
Δήλωση Πέτρου Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας