Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Με 800 κιλά τυρί ο Σκανδαλίδης στον ΚΥΑΔΑ...φτιάχνει φάκα για ψηφοφόρους. Ντροπή!


                                      Φαίνεται, ότι μετά τον «μεγαλόψυχο» Παπαδήμο που δεν ξέρει τίποτα για το έγκλημα της φτώχειας και της πείνας που απλώνεται με τα μέτρα λιτότητας, σειρά είχε ο Σκανδαλίδης να κάνει δώρο στον ΚΥΑΔΑ(Κέντρο Υποδοχής Αστέγων Δήμου Αθηναίων) στην εκλογική του περιφέρεια και να το διαφημίσει δεόντως. Δεν χάσανε απλώς το μέτρο, μας δουλεύουν και από πάνω! Θα αποφασίσει κάποτε η κυβέρνηση να δώσει τα λεφτά στο Δήμο της Αθήνας η θα υποστούμε μια προεκλογική πασαρέλα μεγαλοψυχίας και υποκρισίας;
                                      Είναι πρόκληση να παριστάνει ο Σκανδαλίδης τον καλοκάγαθο ι όταν έχει την ευθύνη της παραγωγής αγροτικών  προϊόντων όπου τι ποιό λογικό  από τα να έχεις την υποχρέωση να εξασφαλίσεις ότι κανένας δεν πεινάει. Να διατιμήσεις τη τιμή του ψωμιού για να μην το μαζεύουν οι φτωχοί από τους κάδους σκουπιδιών, να εξασφαλίσεις τροφοδοσία δημόσιων οργανισμών, σχολείων και ιδρυμάτων πρόνοιας όχι με συμβάσεις με ιδιώτες που ξεζουμίζουν κρατικούς πόρους. Τώρα το αν οι τιμές έφτασαν στα ουράνια όταν φτάνουν στο τραπέζι του καταναλωτή με την γνωστή στήριξη των κυκλωμάτων των εταιριών μάλλον σε θεομηνία το καταλογίζει ο Σκανδαλίδης.
Τη Δευτέρα, το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας συζητάει προϋπολογισμό με περικοπές πάνω από 15% στους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους. Θα της πάρει πίσω η κυβέρνηση Παπαδήμου που την υπηρετεί ο Σκανδαλίδης μαζί με το Σαμαρά και τους φασίστες του  Καρατζαφέρη; Θα ενισχύσουν επιτέλους τον ΚΥΑΔΑ με μόνιμο προσωπικό και οικονομική ενίσχυση η θα πετάνε ψίχουλα και τυράκια παίζοντας με το πόνο των άστεγων και των πεινασμένων; Κόψτε πια την κοροϊδία!

Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, 6932828964