Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Προκλήσεις τραμπούκων της Χρυσής Αυγής σε βάρος μεταναστών και της Αριστεράς σε εκλογικά τμήματα

   Τραμπούκοι της Χρυσής Αυγής εμφανίστηκαν στο 55ο Δημοτικό σχολείο στη Λιοσίων 42 με στόχο την παρεμπόδιση της παρουσίας των μεταναστών της «Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας», τόσο υποψηφίου μετανάστη της κίνησης όσο και άλλων εποπτών. Οι τραμπούκοι έφυγαν άπραγοι και μετά την παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Κωνσταντίνου, οι υποψήφιοι και οι επόπτες ξαναμπήκαν στον χώρο. Προηγήθηκε περίεργη καταγραφή στοιχείων του υποψηφίου από αστυνομικά όργανα της ομάδας ΔΙΑΣ και προσπάθεια αποκλεισμού τους από το χώρο με πρόσχημα την διακίνηση υλικού.
   Αυτό που ενοχλεί τις φασιστικές συμμορίες είναι  η έντονη παρουσία των μεταναστών, με η χωρίς δικαίωμα ψήφου στο πλευρό της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς και ιδιαίτερα της Ανταρσίας στις γειτονιές της Αθήνας.
   Άλλωστε αντίστοιχη προσπάθεια αποκλεισμού έγινε στο εκλογικό τμήμα της Αριστομένους 101, στη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα. Με αυτό τον τρόπο θέλησαν να ολοκληρώσουν μια προεκλογική εκστρατεία με επιθέσεις σε βάρος της Αριστεράς, με ξυλοδαρμούς μεταναστών, με το εμπρησμό του θρησκευτικού χώρου λατρείας.
   Οι νεοναζί αποθρασύνονται από την ίδια την απόπειρα της κυβέρνησης να παίξει με ένα χυδαίο  τρόπο το χαρτί του ρατσισμού για να αποπροσανατολίσει από τη χρεοκοπία της πολιτικής του Μνημόνιου που την στηρίζει το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.
   Η Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας χαιρετίζει τους μετανάστες που επέλεξαν την Αριστερά σαν τη δύναμη για να παλέψουν ώστε να ακουστεί η φωνή τους μαζί με τους εργαζόμενους που συγκρούονται με τα βάρβαρα μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης που σπέρνουν την φτώχεια και τη ανεργία.